OM EVOLUTION EVENTS

Thomas Dybro er manden bag EvolutionEvents og OCR løbet EvolutionRace.

Han er uddannet Leisure Manager med speciale i Events, life- og business coach ved Manning Inspire og Z-Health Practitioner. Han afholder foredrag og teambuilding, og er LeadFacilitator på TrueNorth og Læringsakademiet, hvor han laver camps for teenagere, med personlig udvikling og sociale kompetencer som fokusområder.

Thomas er ekspert i at skabe transformation i teams, gennem kollektiv brusen og fælles oplevelser.
Han har medvirket i DR Aftensshowet, skrevet i MetroXpress og andre aviser.
Han har været Personlig Træner i 9 år, og har bl.a. trænet professionelle sportsudøvere.

Thomas: ’’I alle livets forhold gælder det, at vi er enten i udvikling eller under afvikling. Der findes ikke status quo i en karriere, et parforhold, en sports turnering, et venskab eller i sundhed. Vi kan bygge ovenpå, styrke fundamentet eller vi kan gå i forfald eller distancere os fra hinanden’’.

Han har utallige fysiske udfordringer og bedrifter bag sig. Han har 4 gange gennemført ’Danmarks Hårdeste Døgn’ – HellRun, og var i 2015 med i Ninja Warrior.

Thomas er i konstant bevægelse, og han ønsker at inspirere dig til at gøre det samme.

Hans mission er at skabe refleksion, motivation og ny energi. Metoderne er humor, konkrete værktøjer og inspirerende historier.

Thomas har gennemført diverse elite kurser i militæret, har været leder i 9 forskellige fitness centre, og har desuden arbejdet med udsatte og kriminalitetstruede unge.

Erfaringer fra fitnessbranchen og egne prøvelser, og hans uddannelsesmæssige baggrund, gør ham i stand til at hjælpe dig, med at udleve dit potentiale og udfordre dig, så du bliver klædt på til at udleve dine mål og drømme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min Mission

Min mission er at hjælpe dig, til at blive mere bevidst omkring dine valg, og at give dig redskaber til at  træffe autentiske valg, som er tro mod dit sande jeg.

Jeg kan hjælpe dig med at blive en bedre udgave af dig selv.