PERSONLIG TRÆNING

Jeg har et hollistisk syn på sundhed. Dvs., at en del af at blive en bedre udgave af sig, også omfatter fysisk træning.

Fokus for personlig træning:

  • Se godt ud: Få en atletisk, sund og funktionel krop, og en god kropsholdning
  • Ha’ det sjovt med din træning
  • Vær sund
  • Opnå Resultater – få et højt præstationsniveau

Træning skal udover at være sikkert og uden skader også være både sjovt, motiverende og varieret. Som personlig træner hjælper jeg dig, med at langtidsplanlægge, undgå skader, og at få det optimale udbytte af din træning på en motiverende facon.

Jeg er tilhænger af kort og hård træning, som udføres ofte og med høj intensitet. Træningen tager udgangspunkt i dine personlige mål og tilpasses løbende din progression, så du kan få hurtige resultater.

Jeg vil fokusere på dit liv som en helhed: Søvn, kost, motivation, aktiv livsstil og funktionalitet hænger sammen. Jeg sammensætter et, for dig, unikt træningsprogram, der tilgodeser dine mål og ønsker, og som passer ind i dit liv.

 

Udvalgte referencer – se en video nedderst:

Jakob Sloth Yigen Madsen, World Diabetes Foundation: 

Thomas Dybro har fungeret som trænings coach for mig siden 2012. Thomas har utvivlsomt en stor del af æren for, at jeg har flyttet mig rigtig meget fysisk på de 4 år, selvom jeg er gået hen og blevet 41. Han besidder en stor viden om fysisk træning generelt samt ernæring og desuden formår han at møde folk, der hvor de er og tilpasse træningen til helt specifikke ønsker, behov og målsætninger. Udover at hjælpe til at træne smartere og mere effektivt motiverer Thomas også til at træne både oftere og hårdere og han besidder en sjælden evne til at skabe en tillid til, at man kan flytte sig rent mentalt og udfordre sig selv på helt nye områder. I bund og grund er Thomas en stor inspirationskilde og jeg vil uden tvivl fortsætte med at bruge ham som coach.

Sidst men ikke mindst vil jeg nævne, at jeg siden 2013 har deltaget i stort set alle de EvolutionRace events, som Thomas har arrangeret. Alle sammen har været top professionelt håndteret og de har fungeret som vigtige milepæle og motivationsfaktorer i min træning gennem årene. Og så er disse EvolutionRace events både sjove og udfordrende.

 

Fra fed til fit – succeshistorie

Af Lars Sejr, journalist: 

Lars: ’’Projektet er en tosset fortælling! Du øger folks livskvalitet, gør du!’’

Det føles mærkeligt at sidde og kigge på det første træningsprogram, jeg fik af Thomas Dybro, imens jeg skriver disse linjer. For det træningsprogram var startskuddet på en af de bedste ting, jeg nogensinde har gjort for mig selv

Vi havde aftalt, at han skulle tage mig under sine vinger i et fire måneder langt projekt, som vi døbte ’Fra fed til fit’. Vi ville kort beskrevet bevise, hvor stor en ændring man kan skabe, hvis man tager sig sammen i blot fire måneder af ens liv.Og fed, det var jeg. 96 kilo viste kampvægten, og jeg husker, hvordan jeg allerede under opvarmningen var helt kvæstet, da vi havde vores første træningsdag. Jeg tør slet ikke gætte på, hvad Thomas har tænkt, og han nævnte det aldrig selv. Han kom i stedet med en kæk bemærkning, vi gennemførte træningspasset, og han gav han mig et program, hvor jeg skulle kombinere styrketræningen med tre ugentlige løbeture. Den længste løbetur var på godt fire kilometer.

Langsomt blev jeg bedre og bedre. Jeg løftede tungere og tungere vægte, min udholdenhed steg, jeg kunne pludselig løbe 15 kilometer uden pause, og når jeg kiggede på vægten, da de fire måneder var gået, var der røget 18 kilo, så badevægten viste 78 kilo i stedet for 96!

Men hvordan kunne det lade sig gøre?

Det kunne det, fordi jeg havde viljen. Thomas har en imponerende værktøjskasse fyldt med viden, teorier og redskaber, som jeg på egen krop har kunne konstatere virker. Han er dedikeret til sit arbejde og sine klienter. Men hvis man vil have resultater, kræver det, at  man også selv er indstillet på, at der skal ydes en helhjertet indsats. Det er ligesom fodboldtræneren, der kan lægge nok så god en taktik, men hvis spillerne ikke følger den, så kan det være lige meget. Måden, hvorpå jeg greb det an, var ved at sige til mig selv, at Thomas’ ord er lov, og at jeg ville gøre 100 procent, hvad han sagde, hvilket blandt andet betød, at jeg tabte tre kilo i juletiden.

Men hvad så hvis man kommer til at synde?

Hvis man træder ved siden af aftalens rammer, kan man altid fortælle det til Thomas. Han er hård, men sur bliver han aldrig. Han har høje forventninger til sine klienter, fordi han lægger sin interesse og tid i dem, og det forpligter – begge veje. Hvis man selv er dedikeret, får man en personlig træner, som altid er klar med gode råd. Om det er så er i weekenden, kan man altid sende en sms og spørge, hvis der er noget, man er i tvivl om. Og tak for den service, Thomas!

En sidste ting vigtig ting, jeg vil fremhæve og som virkelig virkede godt på mig, er den ugentlige vejning. Ved hvert møde blev jeg vejet og fik målt fedtprocent. Det betød, at jeg ved hver træning med Thomas skulle til en form for eksamen. Hvis jeg havde snydt og spist andet eller mere end det aftalte, ville vægten afsløre det. Det vil nogle mennesker sikkert finde anstrengende, men vend den om. Hvis du virkelig ønsker resultater, vil det så ikke motivere dig, at der er en, som du står til ansvar for? Det hjalp mig meget, og det gjorde det bestemt ikke værre, at vægten blot blev ved med at dykke, når jeg gjorde, som Thomas sagde.

I slutningen af april gennemførte jeg mit første halvmarathon i tiden 1 time 54 minutter og 22 sekunder, hvilket havde været fuldstændig utopi, da vi startede. Jeg smed 18 kilo på fire måneder ved at lytte til Thomas Dybro. Hvis du vil gøre det samme, kan jeg kun anbefale at vælge ham. Men husk at selv om det er Thomas, der leverer materialerne, så er det dig selv, der skal bygge huset.

Se video her !!!