TESTIMONIALS

TEAMUDVIKLING

(Se referencer fra foredrag længere nede)

Line Marvits, Afdelingschef Liv Sundhedscenter Top Danmark:
Min samlede oplevelse af teamcoachingen fra 1-10 var 10. Vi har efter teamudviklingsdagen rykket os som team. Vi er blevet mere modstandsdygtige overfor vores fremtidige udfordringer. Det var særlig godt at alle værktøjer blev sat i perspektiv til vores arbejdsmæssige udfordringer, samt kontrasten mellem aktiviteter og lytning.

Marie-Louise Wegener, Marketing Operations Manager Northern Europe,  Specsavers (Louis Nielsen)

Thomas blev hyret ind til en teambulidingdag i vores Nordeuropæiske marketingafdeling. Formålet med dagen var at bringe et virtuelt team tættere sammen, så vi kunne blive skarpe på at vidensdele og få værktøjer til det dagelige samarbejde på tværs af lande og afdelinger.

Det blev en rigtig god dag med en masse ”aha” – grin og nye indsigter til teamet. Der var en rød tråd igennem hele dagen og teamet har taget det til sig og implementeret det. Der blev skabt et godt fundament, og det var super nemt at gå til rent praktisk, da vi kom hjem.  Vi har siden brugt værktøjerne og set en udvikling i netop det vi ønskede. Pesonligt bruger jeg på ugebasis det sprog som blev skabt på dagen som fx. at være nysgerrig på den positive intention hos andre mennesker.

Thomas er fantastisk sød, energisk, uhøjtidelig (jordnær), og har meget respekt for det team han står overfor. Han er fleksibel og tilretter gerne, alt efter hvordan dagen udvikler sig.

Jeg kan varmt anbefale Thomas.

Mette Brodersen, fysioterapeut i personaleforeningen i BeneFIT Hobro:
BeneFiT Hobro havde besøg af Thomas til et personale arrangement. Thomas er meget levende, fangende i sine fortællinger om hvordan man kan opfatte hverdagens oplevelser. De forskellige udfordringer han bringer på banen var fede og fedt at det at sige fra er lige så respektfuldt som at sige til. Der er mange ting, man kan tage med derfra og sætte ind i sin hverdag. BeneFiT Hobro kan varmt anbefale andre virksomheder at få besøg af Thomas til en team udviklings dag, I vil ikke fortryde!

Ditte Macholm Frengler, Afdelingschef,  Liv Privatkunde Top Danmark:
Vi havde en helt igennem fantastisk teamdag i selskab med Thomas og Rikke. Vi fik alle en masse inspiration med hjem, som vi vil arbejde med i vores hverdag. Dagen var super fed – et stort 10 tal værdigt, ud af 10. Jeg vil til hver en tid anbefale andre teams at have fornøjelsen af EvolutionEvents. I formår virkelig at få synliggjort de udfordringer, der måtte være på en helt igennem nærværende og yderst inspirerende måde.

Mads Hansen, adjunkt og international koordinator, UCSJ:
Vi er 100% tilfredse med vores engagement med Thomas Dybro! Thomas var en lydhør, kompetent og særdeles vigtig  partner i udviklingen af et introforløb for 180 danske og internationale leisure-studerende. Derudover forestod Thomas også planlægning og afholdelse af to dagsevents med meget stor succes. Vi har allerede hyret ham til næste års introforløb, og vil selvsagt ikke tøve med at give ham vores varmeste anbefalinger. Jeg har ydermere anbefalet at alle undervisere fremover deltager, da de to dagsevents også for de deltagende undervisere havde stor værdi. Thomas formår til fulde den svære kunst at balancere en hel dag mellem engagement, viden, indsigt og faglig dybde, og efterlod både studerende og undervisere med et fantastisk udgangspunkt for et godt studie.

Det siger medarbejderne fra Top Danmark – hvad har du fået ud af teamudviklingsdagen:

Nanna Skoú:
Glæde, positivitet – gode indspark i form af værktøjer til især kommunikation. Elementer der kan bruges både på arbejde og privat. Opmærksomhed på hvor jeg kommer fra i min kommunikation. Rikke og Thomas’s engagement og viden var i top. De brænder tydeligvis for det de laver – og ved hvad de har med at gøre.

Jesper Diemer:
En anderledes og spændende og til tider udfordrende dag i selskab med leder og kollegaer. Har fået en del at tænke på ift. ting ting jeg kan ændre i min egen adfærd.

Stine Christensen:
En reminder om at alle i teamet altid gør det bedste de kan! Redskaber til, hvordan vi kan gøre dagene endnu bedre for os selv og hinanden, alene ved at have en positiv tilgang. Særligt godt var hverdagseksemplerne på teorierne og vores arbejde med labyrinten.

Tina Søgaard:
Gode tanker som bl.a. kan bruges til at takle negative oplevelser. Blevet bedre til at sætte sig i andres sted, og være nysgerrig på hvorfor de reagerer som de gør. Det var særlig godt med øvelserne omkring tillid. Derudover var I begge gode til at holde aktiviteten oppe – der var ingen kedelige øjeblikke.

Tanja Nielsen:
Jeg har fået værktøjer til at refelktere over hvordan vi reagerer socialt/kollegialt i pressede situationer. Både teorien og de praktiske øvelser var ud over al forventning.

Rikke Jensen:
Vi har fået brugbare redskaber og ting at tænke over i hverdagen. Afvekslingen mellem teamopgaver og undervisning i plenum gjorde det særlig godt. Dagen bød på mange forskellige og variedere team udfordringer.

Line Brandenborg:
Som relativ ny i afdelingen er jeg kommet mere ind på mine kollegaer, og jeg har overvundeet nogle grænser. Det var særlig godt med den variation der var i undervisninge. Der var mange sjove opgaver vi blev sat på. Super god energi fra underviserne.

Mette Refsgaard:
Jeg har fået masser af gode input og små eller større ting, som jeg tænker at jeg kan bruge i min hverdag, både på job og privat. Labyrinten var en særlig god udfordring, som fra starten virkede håbløs/umulig, og til sidst kom vi igennem.

Thomas Ortmann:
Jeg har fået stor indsigt i min måde at agere overfor kollegaer og ift. feedback. Det var særlig godt med blandingen af teori og praktik.

Til UCSJ – teambuilding for udenlandske studerende:
Nicolaj Sand, Indehaver af Meptek:
Thomas mødte op med helt afslappet t-shirt og og korte bukser – man kunne med det samme mærke at det var en mand, som hvilede i sig selv. Igennem inspirende fortællinger om sit eget liv blev klassen kørt igennem alverdens teambuildingsøvelser, som overraskede de fleste. Man fandt ud af ting om sig selv, som man i hverdagen tit overser. Det kan siges meget simpelt: Inspirende og kanon fedt!

Teambuilding for en afdeling af Københavns kommune:
Christine Gouchault, konsulent hos CareMatch ApS:
Dit liv dit valg/ Thomas Dybro, hjalp os med at arrangere en teambuilding dag for 70 personer. Der var styr på tingene lige fra starten og jeg oplevede Thomas som en professionel og tillidsvækkende partner. Vi havde en fantastik dag! Thomas og  hans team sørgede for at der var klare rammer, god styring og høj energi. Øvelserne var vel valgte, sjove og udfordrende,  og gav deltagerne redskaber til samarbejde, som de også kan tage med tilbage på arbejde. Jeg kan varmt anbefale Thomas og bruger ham gerne en anden gang.

Teambuilding for volley hold i ligaen:
Mads Kaastrup Jørgensen, Hvidovre Volleyball:

Med en struktureret mængde historier, øvelser & reflektion, lykkedes det Thomas Dybro og Mikkel Boel Faurby på et enkelt Teambuildingsevent at gøre en forskel for holdet. Det var specielt deres evne til at have sat sig ind i Volleyball, studier omkring det og relateringen til Volleyball situationer der gjorde indtryk. Jeg vil helt sikkert fortsætte samarbejdet, da jeg ved de gør sig umage. Og vil gerne anbefale dem til andre. De gør en forskel.

Fra deltagere i workshop om mindset og motivation til Red Barnet ungdom:
”Han var meget dygtig til at formidle informationerne så det var interessant og relevant for vores arbejde.”
”Fedt at han fik os alle til at deltage aktivt.”
”Godt og inspirerende oplæg som indeholdt en del aktivitet og engagement fra os frivillige hvilket var nice.”
”Han var god til at få alle med, stille spørgsmål, bruge metoder (fx klap for deltagelse), som vi kan tage med senere. Lyttede til aktuelle problemstillinger plus gav løsningsforslag.”
”Thomas var både motiverende og inspirerende, især hans vekslen mellem fysisk og faglig aktivitet.”
”Han var energisk og havde tilpasset oplægget til målgruppen.”
”Mange nye gode løsninger jeg vil huske, og bruge næste gang jeg støder ind i en udfordring.”
”I oplægget med Thomas fik jeg nye redskaber/værktøjer til hvordan motivation hos de unge kan opnås selvom det kan virke umuligt.”

Teambuilding for fitness dk center – City2 – Høje Taastrup
Mark Ørskov Jakobsen, Centerchef :
Det var en super lærerig dag med en masse udfordringer, som gjorde, at vi fik åbnet øjnene op til andre vinkler i vores hverdag. Også skønt at høre hinandens roller i fitness dk, som gjorde, at vi fik en bedre forståelse for hinandens udfordringer. Det fede ved det hele er, at vi har noget tilfælles nu (som et TEAM), som vi kan relatere til i dag.

Teamcoaching På CBS – Copenhagen Bussiness School
Rikke Paik Møgelvang, Cand.merc.jur. Copenhagen Business School, Juridisk Institut:

Thomas deltager som fast teamcoach på Ha(Jur) 2. år, hvor han – med sin fantastiske rummelige tilgang til mennesker – har teamcoachet flere teams med samarbejdsproblemer. Han har effektivt givet dem værktøjer og værdi således, at de kom gennem processen – med at skrive et projekt uden forudgående kendskab til hinanden – succesfuldt og med høj tilfredshed fra alle.

Fra en elevgruppe: Evaluering af team-coaching dag for Projekt 1 (HA(jur.)) d. 3/10:
Maria, Mette, Anette, Rita, Nadine:
Vi har fået lært hinanden og vores individuelle engagement bedre at kende. Vi har fundet ud af/diskuteret hvordan vi vil håndtere de forhindringer som evt. kan opstå og omfanget af forhindringerne der er ved et projekt på universitetsniveau. I fremtiden kan vi bruge det vi har lært i forbindelse med andre projekter og opgaver hvor der kræves samarbejde i forhold til det ofte er de samme forhindringer/problemer der kan opstå. Vi havde ikke på forhånd fået info om hvad der skulle ske i dag. Så da vi så de forskellige coaches regnede vi ikke med at coaching-processen ville være så dybtegående som den var.

 

FOREDRAG

Foredrag for 1100 deltagere til AwesomeEvent.dk 
Thomas’ foredrag gjorde en stor forskel på mit liv. Med en sjov fortælling og inspirerende råd, fik han mig til at implementere nye vaner i mit liv. 
Det gav mig et bedre forhold med min datter og jeg er blevet en person med mere overskud.
Thomas er en fantastisk dygtig formidler og så er han også pisse sjov. Kan anbefales til alle virksomheder der ønsker mere trivsel for deres medarbejdere.
Fabiola, selvstændig

 

Foredrag på Konferencen: ”Mellem Projekt og Ledelse” på Københavns Universitet.
Thomas Dybro talte bl.a. om personligt lederskab, at være den bedste udgave af sig selv samt vedligeholde højtperformende teams. Thomas’s personlige baggrund og historier er med til at give oplægget et praktisk indhold og perspektiv, der supplerer bøgernes teorier om ledelse rigtig godt. Thomas formår derudover med sit oplæg og personlige facon at engagerere deltagerne i spørgsmål og øvelser undervejs. Jeg kan varmt anbefale Thomas Dybro som oplægholder i fora med fokus på personlig udvikling og ledelse.
Henrik Højstrøm, ekstern lektor på Københavns Universitet

Forældre workshop
Thomas er en rigtig inspirerende foredragsholder og han er typen, der går ind i folk med træsko på. Der går derfor ikke mange minutter før man har overgivet sig til hans gode humør og måden han inddrager publikum på. Han er dygtig — super dygtig — til at være ‘på’ og det er en fornøjelse at være i hans selskab. -Uffe Erup Larsen

Forældre workshop
Jeg oplevede Thomas Dybro på TrueNorth, hvor jeg som forældre skulle hente min søn fra 5-dages camp. Thomas’ oplæg om og engagement i TruthNorth var gribende og smittende. Man følte med det samme hans autencitet og passion for projektet og som forældre følte jeg en stor tryghed i, at min søn havde lært en masse omkring sin personlighed under Thomas’ professionelle og overbevisende ledelse. Camilla Bartholdy

Oure Højskole
Thomas Dybro gæstede Oure Højskole med et oplæg og fysisk træning for skolens Outdoor Cross og Fitness linje. Kursisterne på Oure Højskole har taget et valg i deres liv om at gøre en forskel for dem selv – og her kommer Thomas ind i billedet. Med sin enorme mængde af erfaringer og veldokumenteret viden, gav han begge linjer en indsigt i at tage ansvar for deres eget liv og hvordan de kunne blive den bedste udgave af sig selv. Hertil gav han brugbare værktøjer som han selv har ”battle tested” i flere aspekter i livet, såsom træning til diverse fysiske udfordringer, adventure oplevelser – gode som dårlige og hvordan de tackles, samt hvordan han har skabt og relanceret OCR løbet ”EvolutionRace”. Thomas har som sagt en stor mængde viden og tilrettelæggelsen af forløbet har været en gensidig sparring, så det netop ramte vores kursister. Stor ros, stor anbefaling og håb om at hans energi og motivation kan nå ud vil endnu flere unge!
Jonas Funch Poulsen, højskolelære

Foredrag på Ubberup Højskole
Foredraget: Ramt af lavinen.
Thomas Dybro holdt et 2 timers levende foredrag om sin ekspedition mod toppen af Mont Blanc, da han kom ud for en lavineulykke. Det var en meget gribende beretning, hvor Thomas også gav sig tid til at besvare svære spørgsmål fra oplevelsen. Ydermere handlede foredraget sig også om at sætte sig mål og indfri dem. Og med udgangspunkt i Thomas’s egne erfaringer fra bl.a. Ironman og Hellrun, var foredraget så motiverende, at vi var flere der bagefter talte om hvilke personlige målsætninger vi nu vil indfri.
Tonny Ehlers, højskolelære 

Foredrag og workshop – Haslev Idrætsefterskole
“På Haslev Idrætsefterskole oplevede vi foredraget og den aktive workshop, som en kæmpe succes. Vores elever lyttede intenst på alle de gode historier fra ekstremløb, livserfaring og tankerne om at være den bedste udgave af sig selv. De gik der fra med masser af inspiration til en sundere livsstil og godt ømme i kroppen efter spændende og anderledes øvelser indenfor crossfittræning. Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas Dybro til unge mennesker. Han serverer sine budskaber så de er nemt forståelige og giver stof til eftertanke hos såvel voksne som unge mennesker”
Vibeke Bargfeldt. Lærer på Haslev Idrætsefterskole

Foredrag og træning på Sydøstsjællands Idrætsefterskole den 31. marts 2015 
I dag var vi til et super godt foredrag med Thomas Dybro, hvor vi lærte en hel masse om træningsmoraler, den rette tilstand, finde peak state, og varieret træning og kost.
Thomas fortalte også om sine oplevelser og erfaringer med at overvinde sin frygt, hele tiden at skubbe grænser og leve livet.
Det var et meget lærerrigt og super energisk foredrag. Efter foredraget skulle vi selv være aktive, det var en blanding mellem hård styrke, interval og mentaltræning, med nogle anderledes øvelser.
Så alt i alt, et godt og lærerrigt foredrag – ham kan vi varmt anbefale.
Skrevet af: Mathilde, Aske, Louise, Astrid, Samantha, Therese og Amalie. Elever fra SØS-Idrætsefterskole.

Foredrag i fitness dk – Træf de rigtige valg – med udgangspunkt i sundhed
Jeg synes, at det var et super godt oplæg, og jeg kan godt lide dig som foredragsholder. Du har en god måde at fortælle på – jeg kedede mig i hvert fald ikke på noget tidspunkt. Det fungerer jo altid godt, når der bruges konkrete eksempler/historier til at forklare pointerne med, og jeg synes, at det var nogle gode og underholdende eksempler, du brugte.
For mig personligt var det mest inspirerende ved oplægget dine pointer omkring de (ubevidste) regler, som man sætter op for sig selv – og i mit tilfælde er det godt at blive mindet om, at jeg kan få noget ud af at sætte spørgsmålstegn ved de regler.
Maria Svarrer

Træningsevent og foredrag om sundhed – kost og træning på Nørbæk efterskole
Vi fik ekstra fokus på, hvordan man som ung kan få mere styr på det man putter indenbords, og hvordan man kan vælge at få styringen over tanker og krop. En kanon god aften for vores elever.
Lene, Nørbæk Efterskole

 

KLIENTER

Klient: Malene Redder Ruby – selvstændig kustume designer – har firmaet Redderruby costume design
Jeg kan varmt anbefale at bruge Thomas som coach. Han har coachet mig i forbindelse med opstart af egen virksomhed og er derfor blevet coachet både på mit proffessionelle jeg og mit private jeg. Jeg har fået flere rigtig gode værktøjer til at anskue livet som en helhed hvor alt påvirker alt og til at tackle udfordringer. Det har gjort mig meget bedre til at tackle vanskelige og udfordrende situationer og til at tro på projektet. Derudover er Thomas bare et rigtig sympatisk, tillidsfuld menneske som det er rart at være i selskab med.
Malene

Klient Katrine  Christiansen – selvstændig
I mit coachingforløb med Thomas har min selvindsigt nået nye højder, og mit liv har ændret sig. Jeg er blevet udfordret til at besvare spørgsmål om min egen livsverden, og jeg har fået større erkendelse og forståelse herfor. Jeg kan nu sætte handlinger lig med mål, og jeg kan lettere finde min egen motivation for at handle og for at bestræbe mig på at opnå mål. I det meget intensive forløb jeg havde med Thomas, gik det op for mig hvor bredt Thomas kan favne, alle tænkelige emner kan Thomas coache på.
Thomas er kompetent og professionel i sin coaching. Han kender sine metoder og modeller, og han kan jonglere med dem. Thomas har konstant fingeren på pulsen og et skarpt blik på processen, samt en stor menneskelig indsigt. Thomas udstråler ægthed og empati, og jeg fik den følelse at Thomas havde en virkelig interesse for mig som person. Han så mig uden at dømme, og uden at bringe egne forforståelser med til sessionerne. Det gjorde mig tryg, og jeg var ikke bange for at vise mine skrøbelige sider og være ærlig. Efter hver endt session har jeg stået med følelsen af at være blevet forstået, og af at være blevet styrket, også selvom jeg har følt mig trist og nedslået. Jeg er gået ud med nye indsigter, tanker og metoder der skulle prøves af, og som gang på gang viste sig at styrke mig i mine mål mod at blive en bedre udgave af mig selv.
Jeg har stor respekt for Thomas’ måde at arbejde på, som matcher min person ekstremt godt. Jeg kan kun give ham mine bedste anbefalinger.
-Katrine

Klient gennem flere år: 

Jakob Sloth Yigen Madsen, World Diabetes Foundation: 

Jakob:  ”Thomas Dybro skaber evolution!”

Thomas Dybro har fungeret som trænings coach for mig siden 2012. Thomas har utvivlsomt en stor del af æren for, at jeg har flyttet mig rigtig meget fysisk på de 4 år, selvom jeg er gået hen og blevet 41. Han besidder en stor viden om fysisk træning generelt samt ernæring og desuden formår han at møde folk, der hvor de er og tilpasse træningen til helt specifikke ønsker, behov og målsætninger. Udover at hjælpe til at træne smartere og mere effektivt motiverer Thomas også til at træne både oftere og hårdere og han besidder en sjælden evne til at skabe en tillid til, at man kan flytte sig rent mentalt og udfordre sig selv på helt nye områder. I bund og grund er Thomas en stor inspirationskilde og jeg vil uden tvivl fortsætte med at bruge ham som coach.

Sidst men ikke mindst vil jeg nævne, at jeg siden 2013 har deltaget i stort set alle de Evolution Race events, som Thomas har arrangeret. Alle sammen har været top professionelt håndteret og de har fungeret som vigtige milepæle og motivationsfaktorer i min træning gennem årene. Og så er disse Evolution Race events både sjove og udfordrende.

Deltager på Mandehold i fitness dk Adelgade
Hej Thomas –  tak for et rigtig godt og inspirerende forløb med træningen på “mandeholdet” om mandagen!
Først og fremmest har DU været en rigtig god inspirator og “holdleder” med dit store engagement og ukueligeog gode indpisker humør – som har været meget inspirerende for min deltagelse. Ærgeligt for det rigtig godekonsept – at vi har været så få – idet jeg gerne fortsætter i et nyt forløb. Det har været fedt at blive presset ogopmuntret til træningen samtidig med at du har haft en relevant og passende omsorg og passet på os og tagethensyn til mine små skavanker og begrænsninger.
Jeg synes det har været rigtig herligt at opdage boksetræningens glæder og det har i det hele taget været
afvekslende og alligevel med en genkendelig struktur.
Jeg anbefaler det gerne til andre.
Tak  fra Finn og mine bedste anbefalinger af Thomas

Lars Sejr – tabte 18 kg på 18 uger – se video her!!!

 

Events

Coaching Workshop for personlige trænere i fitness dk i Århus
For en personlig træner, instruktør og fysioterapeut, som mig, var Coaching workshoppen v. Thomas Dybro meget lærerig. Vi fik et lynkursus i konkrete redskaber, med henblik på, at kortlægge vore klienters sande målsætning og derigennem kunne fremme og vedligeholde deres motivation. Blandt andet stiftede vi bekendtskab med visualiseringsøvelser, fysiske ankre og genkendelse af persontyper. Alt sammen noget der er med til at skabe en bedre oplevelse for klient så vel som coach. Thomas Dybro tog udgangspunkt i erfaringer og de uddannelser han selv har, og kogte det ned til et let fordøjeligt koncentrat som han fik leveret på inspirerende og motiverende  vis. Mit eneste kritikpunkt, er blot at workshoppen ikke var længere.
Signe Hostrup
Fitness dk Busgaden Århus

Coaching Workshop for personlige trænere i fitness dk i København
Tusind tak for et vildt inspirerende coaching kursus sidste onsdag på Nygårdsvej. Jeg synes det var vildt inspirerende og helt sikkert noget jeg vil begynde at bruge med mine klienter. Jeg synes det var fedt at lære mere om tilstande og hvordan det er muligt at sætte et anker og “rykke” sig selv ind i en mere positv tilstand. Det er noget jeg glæder mig til at begynde og arbejde med, så jeg kan hjælpe mine klienter hurtigere ud af de dårlige dage, der jo også kommer nogle gange.
Anja Thy Mogensen, personlig træner i fitness dk, Falkoner, og Visual Designer

Coaching Workshop for personlige trænere i fitness dk i Århus
Coaching workshop med Thomas Dybro var meget inspirerende – jeg fik gode værktøjer serveret i et foredrag krydret med praktiske øvelser og gode historier. Rigtig spændende, sjovt og lærerigt.
Bonnie Kaltoft, Fitnessdk Aalborg

Citat fra NewLEvelConvention – oktober 2012:
Det var generelt nogle rigtig gode hold og udbud der var på dagen. Location var helt i top. Centralt beliggende og super lækre omgivelser. Super spændende instruktører og fordragsholdere. Dit foredrag var meget inspirerende og tankevækkende. Og super indledning … det var en top cool entre I lavede med rapelling!
Lone Bistrup

Workshop i fitness center for instruktører januar 2014:
Thomas har undevist på inspirationsdag i Life Club den 1/2 2014. Det var et super inspirerende indlæg med gode idéer til vores undervisning både individuelt og på hold. Instruktørerne takker for en god dag.
Anne Marie Madsen, Life Club

Workshop i DGI – København 
Det var rigtig spændende, fordi Thomas mixer det hele med personlige oplevelser, personlige meninger, andres meninger og teorier. Han har “publikum” med ved at man selv skal byde ind. Han holder os aktiveret ved at vi flere gange skal tage stilling til de ting han siger med det samme, og spørge sig selv og hinanden om de spørgsmål han snakker om. Så holder det også folk interesserede ved at Thomas både er alvorlig men også lidt sjov.
Jeg ville anbefale andre at høre det, fordi det han snakker om er noget alle kan relatere til og noget alle ville kunne tage med videre og bruge til noget.
Vinnie Gry Nielsen

Workshop i DGI – København 
Tusind tak, for et rigtig spændende foredrag, som gav god stof til eftertanke! Jeg fik trykket på alle de positive tangenter, og gik derfra med en masse brugbare redskaber, og en rigtig glad fornemmelse i hele kroppen. Du har en virkelig dragende og inspirerende måde at formidle dine budskaber på, og din tilgang og indgangsvinkel til tingene, får mig til at se verden med helt nye øjne, og tro på den bedste udgave af MIG.
Sheila Rømer

Workshop i DGI – København 
Det, jeg fik ud af Thomas’ workshop var både teoretisk viden om hvordan kroppen og sindet fungerer, men også praktiske informationer om hvordan jeg kan gå ud og skabe det liv jeg ønsker mig. Jeg kan varmt anbefale denne workshop til alle, der vil udvikle sig, både fysisk og psykisk.
Christian Bøgelund